ΚΑΛΩΣ  ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ IMA-EDU.GR

 

 

Η δημιουργία μιας εκπαιδευτικής ιστοσελίδας για την Πρωτοβάθμια &

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στον Νομό Ημαθίας, συμβάλλει στην

προώθηση του στόχου για τη διείσδυση της Κοινωνίας της Πληροφορίας

στο εκπαιδευτικό σύστημα και στην προβολή της πολιτισμικής

ταυτότητας του Νομού μας.

 

Άμεσα ωφελούμενοι της Εκπαιδευτικής Ιστοσελίδας IMA-EDU.GR είναι:

 

Μαθητές. Η ιστοσελίδα μου παρέχει στους μαθητές πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο για να προωθήσουν και να βελτιώσουν τη μάθηση, καθώς και υλικό για τον ελεύθερο χρόνο τους.

 

 

Εκπαιδευτικοί. Η ιστοσελίδα IMA-EDU.GR επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς να επικοινωνούν καλύτερα με τους μαθητές και τους γονείς, και να τους παρέχουν πρόσβαση σε πηγές διδασκαλίας διαθέσιμες στο Διαδίκτυο (π.χ. σχέδια μαθήματος, ενότητες μελέτης, κλπ.). Επίσης τους παρέχει πληροφόρηση για διάφορα θέματα που τους αφορούν ( Νομοθεσία, εκδηλώσεις, συνδικαλιστικά, ανακοινώσεις κ.λ.π.)

 

 

Γονείς. Η ιστοσελίδα μου  παρέχει στους γονείς πρόσβαση στην πληροφορία σχετικά με την εκπαίδευση καθώς και άμεση πρόσβαση σε ειδικότερες πληροφορίες της σχολικής καθημερινότητας. Επίσης υπάρχουν πολλά άρθρα και χρήσιμες ιστοσελίδες για τη σχέση γονέα – παιδιού – σχολείου κ.λ.π.

 

 

Σχολικές μονάδες. Η ιστοσελίδα IMA-EDU.GR παρέχει ολοκληρωμένους μηχανισμούς οργανωμένης προβολής των στοιχείων των Σχολικών Μονάδων και είναι ανοικτή για κάθε σχολείο του Νομού μας.

 

 

Λοιποί φορείς της εκπαίδευσης. Το ima-edu.gr προσφέρει πληροφορίες και υπηρεσίες και για τους λοιπούς φορείς της εκπαίδευσης. Παράλληλα υπάρχουν μηχανισμοί επικοινωνίας και ενημέρωσης τόσο μεταξύ των φορέων όσο και μεταξύ των φορέων και των λοιπών ενδιαφερόμενων.


 

Παράλληλα με την ιστοσελίδα αυτή  και συμπληρωματικά λειτουργεί το

ιστολόγιο μας και το ηλεκτρονικό μας περιοδικό.

 

Σας εύχομαι  καλή πλοήγηση 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ BANNER ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΣΑΣ ( SITE )  Η ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ( BLOG )  

 

Δημιουργήστε το δικό σας banner στο mybannermaker. com!

 

ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ  ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΑ: 
<a href="https://www.ima-edu.webnode.gr" target="_blank"> <img src = "https://i.imgur.com/JKq2f.gif" alt = "Δημιουργήστε το δικό σας banner στο mybannermaker. com! " border = 0 /></a>

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: paidikavivlia.blogspot.com/

ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

www.greekibby.gr/products6.php?wh=1&lang=1&the1id=90&theid=90&open1=90&open2=

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΒΛΙΟΥ ( ΕΚΕΒΙ )

www.ekebi.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=138

ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: www.mikrosanagnostis.gr/

ΒΙΒΛΙΟΠΑΙΔΙΑ

ΕΝΑ  ΚΑΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ  ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ: e-bibliopaidia.blogspot.com/

ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ

ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΒΛΙΟΥ..ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ..ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: www.biblionet.gr/

ΑΤΛΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

  Ο Ηλεκτρονικός Άτλαντας της Ελληνικής Παιδικής Λογοτεχνίας αποτελεί προϊόν συλλογικής δουλειάς, η οποία έγινε ως εργασία στα πλαίσια του μαθήματος «Η Παιδική Λογοτεχνία στην Κοινωνία της Πληροφορίας» του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Επιστήμεςτης Αγωγής- Εκπαίδευση με...
<< 47 | 48 | 49 | 50 | 51 >>